روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

مخبر: دولت به دنبال سفر و زیارتی آسان، ارزان و ایمن برای زائران اربعین است

مخبر: دولت به دنبال سفر و زیارتی آسان، ارزان و ایمن برای زائران اربعین است معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت سیزدهم با همکاری و کمک گروه های جهادی و مردمی و همچنین بهره گیری از خدمات شرکتهای فناورانه و ارتباطی به دنبال این است تا زائران اربعین حسینی، زیارتی آسان، ارزان، منظم و ایمن داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه‌ «همگام با اربعین؛ همراه با فناوری» در خصوص ارائه خدمات فناورانه به زائرین اربعین حسینی (ع) با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید محمد امین آقامیری دبیر شورای عالی فضای مجازی و مدیران شرکت ها و پلتفرم های فعال اینترنتی و مسئولان دستگاه های مربوطه در خصوص ارایه خدمات ارتباطی و فناورانه به زائران اربعین حسینی (ع) برگزار شد.

 

مخبر، ارائه خدمات با سرعت بالا و ارزان و همچنین نوآوری و به روز بودن را از مهمترین ویژگیهای شرکتهای اینترنتی و حوزه اقتصاد دیجیتال برشمرد و گفت: شرکتهای اینترنتی با ارائه خدمات نرم افزاری و فناورانه، جمع آوری اطلاعات و ساماندهی و نظم دهی در حوزه ارتباطات زائران و حمل و نقل آنان نقشی مهم و اساسی در تسهیل و حل مسایل پیاده روی اربعین حسینی (ع) در سال جاری دارند.

 

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم با همکاری و کمک گروه های جهادی و مردمی و همچنین بهره گیری از خدمات شرکتهای فناورانه و ارتباطی به دنبال این است تا زائران اربعین حسینی، زیارتی آسان، ارزان، منظم و ایمن داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: میزان موفقیت دولتها در بهره گیری از ظرفیتهای اقتصاد دیجیتال و پلتفرم های اینترنتی برای خدمت رسانی به مردم سنجیده می شود.

 

معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا با بررسی آسیب شناسانه از مشکلات و مسائل پیاده روی اربعین سال گذشته و در اختیار دادن آن به شرکتهای فعال در حوزه اینترنت، از آنها در حل مشکلات و برگزاری هر چه بهتر و باشکوه تر مراسم اربعین حسینی (ع)کمک گرفته شود.

 

مخبر همچنین از شرکتهای فعال دیجیتال خواست تا هرچه سریعتر مشکلات و مسائل خود را در زمینه های اخذ مجوزهای قانونی از دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه، مشکلات لجستیکی و پشتیبانی و همکاری و هماهنگی دستگاه های مربوطه تهیه نمایند تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی و بررسی و اقدام شود.

 

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسه با اشاره به شکل گیری ستاد اربعین در این وزارتخانه در دو ماه گذشته و تشکیل جلسات منظم با شرکتها و پلتفرم های داخلی و مقامات کشور عراق افزود: اقدامات بسیار خوبی در حوزه تقویت زیرساختهای ارتباطی در مناطق مرزی به ویژه در کشور عراق انجام شده است و با پیش بینی ۱۶ سایت ثابت و سیار ارتباطی و اپراتورهای تلفن همراه نقاط کور در نواحی مرزی برای جوابگویی پیک جمعیتی پوشش داده شده است.

 

وی تاکید کرد: ارایه خدمات ارتباطی و اینترنتی، کاهش قیمت رومینگ و اینترنت رایگان، بهره گیری از پلتفرمهای بزرگ کشور در حوزه جابجایی مسافر، مسیریابی، جابجایی پول و انتقال ارز و ارائه خدمات مشاوره ای پزشکی از مهمترین اقدامات و برنامه های وزارت ارتباطات دولت سیزدهم در اربعین سال جاری است.

 

در ادامه این جلسه نیز شرکتهای فعال اینترنتی در حوزه پیام رسان، جابجایی مسافر و و ارائه خدمات مالی و ارزی به تشریح اقدامات و برنامه های خود در بخشهای ساماندهی سفرهای بین شهری، ارائه تخفیف در سفرهای بین شهری نواحی مرزی به زائران اربعین حسینی، ارائه معافیت کمیسیون به رانندگان شرکتهای حمل و نقل اینترنتی، فعال کردن طرحهای تشویقی برای رانندگان، ارائه خدمات مشاوره پزشکی و روانشناسی، پشتیبانی از موکب ها، امکان رزرو درخواست سفر برای زمانهای مشخص و امکان داشتن سفرهای اشتراکی با صرف هزینه کمتر پرداختند.

 

از دیگر خدمات شرکت های اینترنتی و پلتفرم ها در اربعین سال جاری میتوان به نرم افزارهای راهنمای زائرین، ثبت و جستجوی گم شدگان اربعین در ۴۰ ایستگاه، قابلیت زائرـ خادم برای خدمت رسانی مردم به مردم در حوزه‌های پرستاری، پخت غذا و نذری، خدمات دارویی و تجهیزات پزشکی، ارائه با کیفیت و کرامت دینار به زوار اربعین، کیف پول الکترونیکی برای حل مشکل تخصیص، نگهداری و مصرف ارز بدون استفاده از تلفن همراه، صدور و فروش بلیط الکترونیک شبکه حمل و نقل کشوری و خدمات موقعیت مکانی بر خط زائران بر روی تلفنهای همراه اشاره کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار